Vi kan lige så godt sige det, som det er. Vi er ikke de eneste, der kan levere hegn. Men med flere døgnbemandede afdelinger rundt om i landet, vores landsdækkende SER Service, mere end 30 års erfaring og et bredt udvalg af industrihegn til alle formål, er vi lige så svære at komme udenom som vores hegn.

Ét hegn – flere funktioner

Hos SER Hegn A/S kan vi blandt andet hjælpe med flethegn, stålmåttehegn, elementhegn, mobilhegn, strømhegn, sportshegn og lyddæmpende hegn. Vores hegn har stor funktionalitet og holdbarhed og kan ofte udfylde mere end én funktion i samme løsning. En ting er sikkert: Vi kan altid finde en løsning, der passer til dine behov.

Gennem mere end 30 år har vi løst alle opgaver inden for opsætning, reparation og vedligeholdelse af hegn, låger og porte. Det gælder eksempelvis passagehindrende hegn i forbindelse med skoler, boldbaner, virksomheder, byggepladser og parkeringspladser.

Landsdækkende service, når DU har brug for det

Det vigtige for dig som kunde er, at du kan stole på kvaliteten af både hegn og opsætning. Som en ekstra sikkerhed tilbyder vi vores landsdækkende Lovpligtig service. Det betyder, at vores certificerede og specialuddannede personale rykker ud, når du har brug for det. Du kan selvfølgelig benytte Lovpligtig service, hvis du har et SER-produkt, men vi tilbyder også service, hvis din løsning er leveret af andre. Husk, at du under alle omstændigheder bør få lavet jævnlige serviceeftersyn af dine løsninger for at sikre, at de lever op til dine krav.

Pålidelighed og kvalitet er vores løfte til dig som kunde. Det gælder både i vores rådgivning, løsninger og service. Hvis der opstår problemer, er du altid velkommen til at kontakte os på vores døgntelefon +45 75 86 82 96.