Detail og handel

Kunder er afgørende for din forretning. Uden kunder, ingen salg. Det er vigtigt at du ved hvornår kunderne kommer og går, hvad der sker i din forretning og vigtigst af alt at beskytte din ejendom mod indtrængning! 

Det kan være en udfordring at sikre dit område og samtidig virke velkommende- og indbydende.

 

Vi kan hjælpe dig med alle dine perimetersikringsbehov. Både indgang, afskærming og adgangskontrol, så dine varer altid er beskyttet og sikret.

Ved at vurdere dine unikke behov tilbyder vi en pålidelig og engageret rådgivning. Vi leverer ekspertløsninger skræddersyet til dit behov.

Har du brug for hjælp til din egen områdesikring? Få en gratis konsultation med en af vores eksperter.

BranchefortællingerVores kundefortællinger, seneste nyt og blogs

Efteråret er for alvor over os! Sådan undgår du skader

Læs mere

Heras introducerer et nyt bomsystem

Læs mere

Noisecare styrker naboskabet

Læs mere

CE-mærkning

Læs mere

Den europæiske CE-mærkning skærpes

Læs mere

Eksperter i perimetersikring

Fysisk perimeter sikring beskrives bedst som systemer og teknologier, der er designet til at beskytte mennesker og værdier indenfor et defineret område, ved at forhindre uautoriseret indtrængning.

Det primære forsvar er den perimetergrænse, som Heras sikkerhedsmodellen er skabt til. Denne model tjener 5 mål: at afgrænse området, at forhindre, forsinke og opdage uønsket indtrængen og at nægte adgang for uautoriserede parter.

Heras har i 70år succesfuldt mødt kundernes forventninger og behov indenfor sikkerhed og beskyttelse, igennem hele Europa. I Danmark er vi oppe på 125år. Med denne fælles historik, kombineret med konstant udvikling af vores evner, tør vi godt kalde os eksperter i perimetersikring.

Brug for hjælp til perimetersikring?
Få en gratis konsultation med en af vores eksperter.