Industri og produktion

Interne processer er af ekstremt vigtig betydning for produktionsindustrien. Alt skal passe sammen. Hvis en del stopper, standser hele produktionslinjen – en standsning kan betyde et stort tab. Derfor er professionel sikring af din produktion en nødvendighed.

Vi kan hjælpe dig med alle dine perimetersikringsbehov. Både indgang, afskærming og adgangskontrol, så dine varer altid er beskyttet og sikret.

Ved at vurdere dine unikke behov tilbyder vi en pålidelig og engageret rådgivning. Vi leverer ekspertløsninger skræddersyet til dit behov.

Har du brug for hjælp til din egen områdesikring? Få en gratis konsultation med en af vores eksperter.

Gratis konsultation

BranchefortællingerVores kundefortællinger, seneste nyt og blogs

Heras hjælper Team Jumbo-Visma med sikkerhed i topklasse

Læs mere

Heras er stolt officiel partner ved Jumbo-Visma

Læs mere

GaragePark tilbyder den sikreste opbevarings- og arbejdsplads i Holland, delvist takket være Heras

Læs mere

Hegnsmontører søges til både Fredericia og Rødovre!

Læs mere

Heras glæder sig over indførelsen af reviderede standarder for automatiserede porte

Læs mere

Eksperter i perimetersikring

Fysisk perimeter sikring beskrives bedst som systemer og teknologier, der er designet til at beskytte mennesker og værdier indenfor et defineret område, ved at forhindre uautoriseret indtrængning.

Det primære forsvar er den perimetergrænse, som Heras sikkerhedsmodellen er skabt til. Denne model tjener 5 mål: at afgrænse området, at forhindre, forsinke og opdage uønsket indtrængen og at nægte adgang for uautoriserede parter.

Heras har i 70år succesfuldt mødt kundernes forventninger og behov indenfor sikkerhed og beskyttelse, igennem hele Europa. I Danmark er vi oppe på 125år. Med denne fælles historik, kombineret med konstant udvikling af vores evner, tør vi godt kalde os eksperter i perimetersikring.

Brug for hjælp til perimetersikring?
Få en gratis konsultation med en af vores eksperter.