CE mærkning

I overensstemmelse med europæiske direktiver

Sikkerhedsinstallationer såsom sving- og skydeporte er store tunge maskiner med elementer, der flyttes automatisk. Til daglig passerer mange køretøjer og mennesker disse porte. Derfor er det meget vigtigt, at alle sikkerhedsinstallationer opfylder de europæiske sikkerhedskrav og har CE-mærkning.

Påviseligt sikkert produkt

CE står for Conformité Européenne, og på dansk “i overensstemmelse med europæiske direktiver”. I henhold til lovgivningen kræves der CE-mærkning til produkter som sving- og skydeporte, der sælges på det europæiske marked.

Hvis et produkt har CE-mærkning, viser du som producent, at du opfylder alle de væsentlige europæiske sikkerheds-, sundheds- og miljøbeskyttelseskrav, der stilles til dit produkt. Når du som kunde køber et produkt med CE-mærkning, kan du derfor være sikker på, at du køber et sikkert produkt.

Bevisbyrde i forbindelse med skadeserstatningskrav

CE-mærkningen er en erklæring om, at det pågældende produkt er sikkert. Derfor kan den også bruges som bevisbyrde i forbindelse med skadeserstatningskrav. Mærkningen siger dog ikke noget om kvaliteten af installationen. Til at bestemme kvaliteten er der andre direktiver til producenter.

CE-standarderne skærpes

Kravene for CE-mærkningen for nye automatiserede installationer bliver strengere. Med disse skærpede krav øges sikkerhedsniveauet og fremtide ulykker mindskes.

Læs mereom portsikring

Læs mere

Kofoedsminde – Sikkerhed i særklasse

Læs mere

Perimetersikring til transport- og logistikcenter.

Læs mere

Tre fakta om Heras Delta skydeporten

Læs mere

Sådan bidrager vindlastberegninger og langtidsholdbarhedstest til en sikker port

Læs mere

SER Hegn er sponsor for Røde Kors julehjælp

Læs mere

Har du spørgsmål til din perimetersikring?
Kontakt os for uforpligtende rådgivning.

Foldeporte

Hurtige, sikre og effektive foldeporte.

Læs mere

Skydeporte

Robuste skydeporte sikrer dit domicil.

Læs mere

Svingporte

Driftssikre og præsentable indgangspartier til mange formål.

Læs mere