HERAS Atlas balusterhegn

Sikkerhed, holdbarhed og elegance i ét

Atlas balusterhegn kombinerer sikkerhed og holdbarhed med et elegant design, der passer perfekt til dem, der ikke vil gå på kompromis med æstetik og sikkerhed. Hos SER Hegn A/S tilbyder vi komplette hegnsløsninger, herunder svingporte, skydeporte og hegnselementer, der kan tilpasses dine behov.

Atlas balusterhegn er alsidigt og kan tilpasses i højden fra 100 til 250 centimeter. Det kan monteres på en bundplade eller direkte i beton for ekstra stabilitet. De runde stænger går igennem top- og bundskinnerne, hvilket forhindrer dem i at blive fjernet, og de skråtstillede øverste stænger forhindrer klatring.

Hos SER Hegn A/S har vi et erfarent og professionelt team, der er klar til at besvare dine spørgsmål. Kontakt os på +45 7586 8296 for rådgivning eller yderligere information.

Forvent mere

SER Hegn A/S sikrer bl.a. virksomheder og offentlige områder i hele landet. Hos SER Hegn A/S tilbyder vi vores kunder landsdækkende døgnservice. Vi rykker ud til alt, lige fra reparation af huller i hegnet til opsætning af elektriske mobile skydeporte.

Ring døgnet rundt på telefon +45 7586 8296.

Vil du vide, hvad omkostningerne for din løsning til perimetersikring bliver?
Anmodning om et tilbud