Kofoedsminde – Sikkerhed i særklasse

I Danmark har vi en særlig tilgang til kriminalomsorg, der adskiller os fra mange andre lande. Her fængsler vi ikke udviklingshæmmede kriminelle. I stedet anbringer vi dem til behandling, og de farligste blandt dem findes bag et imponerende 5 meter højt hegn, udstyret med et helt særligt port-sluse-system. Dette er Kofoedsminde i Rødby, et sted hvor sikkerhed er helt afgørende, og hvor SER Hegn | Heras har spillet en vigtig rolle.

Hos SER Hegn | Heras er vi stolte af den tillid, der er blevet vist vores virksomhed, og den høje kvalitet af vores arbejde, der er afgørende på et sted som Kofoedsminde. Her er sikkerhed ikke blot en prioritet, det er en nødvendighed.

Hegnet, der omgiver Kofoedsminde, er udført i en helt særlig klatresikret kvalitet, der gør det umuligt for de anbragte at forsøge at kravle over det. Dette er et afgørende aspekt af anlæggets sikkerhed, da det beskytter både de indsatte og samfundet udenfor. Desuden er hegnet konstrueret, så de anbragte, ikke kommer til skade i forsøget på at bryde ud.

Det mest imponerende ved Kofoedsminde er dog det helt særlige port-sluse-system, der er blevet udviklet her. Dette system tillader biler og personer at komme ind og ud af anlægget uden at skabe “fri adgang/udgang.” Processen er enkel og effektiv: Man venter i et sikkert venteområde, indtil den ene port er blevet lukket, før den næste åbnes. Dette sikrer, at der altid er fuld kontrol over, hvem der går ind eller ud, og det er afgørende for at opretholde sikkerheden i Kofoedsminde

Vi har haft privilegiet at arbejde med Kofoedsminde siden 2014 og har løbende stået for vedligehold og optimering af løsningerne, så de altid er opdateret i overensstemmelse med de nyeste sikkerhedsstandarder. Vores engagement i projektet afspejler vores forpligtelse til at levere den højeste standard af sikkerhed og kvalitet.

Hvis du vil få et dybere indblik i dette enestående projekt, kan du se den nye sæson om Kofoedsminde hos DR.

Har du spørgsmål til vores højsikkerhedsløsninger?

Claus L. Dalsgaard

Project Manager
M: +45 4023 0216
cld@ser-hegn.dk

SER Hegn Vest

Anders P. Christensen

Regional Manager
M: +45 2045 6193
ap@ser-hegn.dk

SER Hegn Vest

Jens B. Nielsen

Project Manager
M: +45 4023 0211
jbn@ser-hegn.dk

SER Hegn Vest

Ulrich Overgaard Andreasen

Branch Manager
M: +45 2138 7165
uan@ser-hegn.dk

SER Hegn Øst og Fyn

Merete Hansen

Project Manager
M: +45 4414 1761
mha@ser-hegn.dk

SER Hegn Vest

Lotte Dall

Installation & HSE Manager
M: +45 2117 8641
lda@ser-hegn.dk

SER Hegn Vest