Stålmåttehegn til børnehave

Ved en institution i Odense har vi monteret og leveret en løsning med låger og hegn i type Pallas.

Institutionshegn: Sikkerhed og frihed til det aller mest værdifulde.

I vores moderne samfund, hvor vores børn tilbringer en stor del af deres tid i børnehaver, skoler eller andre institutioner, er sikkerhed og tryghed af største betydning. Hos SER Hegn forstår vi vigtigheden af at beskytte vores mest værdifulde skatte – børnene. Vi specialiserer os i at levere sikre og pålidelige løsninger, der skaber en tryg og beskyttet atmosfære for børnene i deres daglige aktiviteter.

Et af vores mest anbefalede hegn til institutioner er Pallas Stålmåttehegn. Dette hegn kombinerer både frihed og sikkerhed på en enestående måde. Det giver børnene mulighed for at udforske den store verden omkring dem, da hegnets masker giver børnene udsyn, samtidig med at det forhindrer dem i at komme i fare eller forlade området uden opsyn.

Et af de unikke træk ved Pallas Stålmåttehegnet er dets konstruktion, der forhindrer børnene i at sidde fast eller klatre over hegnet. Dette er afgørende for at sikre, at de ikke udsættes for potentielle farer. Heras har  omhyggeligt udviklet denne løsning med børns sikkerhed som vores højeste prioritet.

Sikkerhed og brugervenlighed i første række

Vi tilbyder også forskellige adgangsløsninger, der kan tilpasses forskellige institutionsbehov. Vores adgangsløsninger er designet med fokus på både sikkerhed og brugervenlighed. Vi forstår, at det er vigtigt for personale og forældre at have nem adgang til institutionen, samtidig med at sikkerheden opretholdes. Vores team af eksperter kan hjælpe med at finde den bedste adgangsløsning til hver enkelt institution.

Ved at vælge SER Hegn som din samarbejdspartner kan du være sikker på, at du får den bedste kvalitet og pålidelighed. Vores Pallas Stålmåttehegn er lavet af holdbare materialer, der kan modstå ekstreme vejrforhold og slid. Vi forstår vigtigheden af et langvarigt og vedligeholdelsesfrit hegn, der kan beskytte vores børn i mange år fremover.

Kontakt SER Hegn i dag, og lad vores eksperter hjælpe dig med at skabe et sikkert og trygt miljø for det mest værdifulde - vores børn.

Claus L. Dalsgaard

Project Manager
M: +45 4023 0216
cld@ser-hegn.dk

SER Hegn Vest

Anders P. Christensen

Regional Manager
M: +45 2045 6193
ap@ser-hegn.dk

SER Hegn Vest

Jens B. Nielsen

Project Manager
M: +45 4023 0211
jbn@ser-hegn.dk

SER Hegn Vest

Ulrich Overgaard Andreasen

Branch Manager
M: +45 2138 7165
uan@ser-hegn.dk

SER Hegn Øst og Fyn

Merete Hansen

Project Manager
M: +45 4414 1761
mha@ser-hegn.dk

SER Hegn Vest

Lotte Dall

Installation & HSE Manager
M: +45 2117 8641
lda@ser-hegn.dk

SER Hegn Vest