DN CONSTRUCTION – Kolding

For vores kunde i Kolding har vi haft fornøjelsen af at levere og montere denne specialfremstillet eksklusive elektriske port, 220 meter SERQURIOS hegn og en Heracles dobbeltfløjet port med en gennemgangsbredde på 7 meter.

Til de flotte store elektriske porte, er der brugt varmt galvaniseret stålprofiler med ballustre for let og enkel montering af de store træplader. Den dobbeltfløjet port måler 5.000 x 4.000 mm og er lavet af 60x60x3 mm og 60x40x3 mm hulprofil. Der er trækbånd i porten, og den skråner let foroven.

For hver 600 mm er der ballustre til montage af pladerne. Portstolperne er i dimensionen 140x140x4 mm. De 2 sidestykker er ligeledes med ballustre for hver 600 mm også til efterfølgende montage af plader.

På portene er der monteret 2 stk. motorer. Vi har valg at lavet speciel forstærkning af begge porte, da montage af motorer, klemlister, fotoceller, varmerelæ og lås tilsammen er tunge poster.  Motorerne er af typen DAAB M10, der er kendt for at være højeste kvalitet indenfor området af folde og svingporte.

Heracles porten med en gennemgangsbredde på 7 meter er udstyret med Locinox Secura låsekasse inkl. 55 mm Bern låsecylinder og 3 tilhørende nøgler, der er forberedt til Ruko låsecylinder samt rustfrie ergonomiske håndtag. Der er justerbare hængsler med gummimembran som giver en blødere gang og modstår belastninger. Port fløjene kan svinge 180 grader, og der er monteret skudrigler i begge port fløje, for at kunne holde porten både i lukket og åben tilstand. Portrammerne er udført af RHS profiler med udfyldning i lodrette ballustre.