Heras ansætter første Country Manager i Danmark

Heras Danmark har ansat Morten Erikstrup som ny Country Manager i Danmark.

Med erfaring fra en stilling som salgsdirektør i Spæncom A/S skal han bidrage til at løfte vores samlede brand-position.

Heras Danmark har ansat Morten Erikstrup i en nyoprettet stilling som Country Manager. Han tiltræder stillingen den 1. marts, og får ansvaret for hele Heras Danmark, der også dækker Moosdorf Hegn A/S, Stentoft Hegn A/S og SER Hegn A/S.

Morten har mere end 20 års erfaring inden for ledelse og salg og har tidligere haft ledende roller i blandt andet Spæncom og Cembrit Danmark.

Morten har det, der skal til for at sikre fortsat udvikling i Heras Danmark. Han har en erfaring og viden, der er essentiel, og så har han nogle ledelsesværdier, der stemmer fuldt ud overens med de værdier, vi har i Heras. Morten har det, der skal til for at lede virksomheden og medarbejderne i den rigtige retning, og han bliver en værdifuld del af vores mission om at fastholde positionen som de største i branchen i Danmark.” – Henrik Otterstedt, Head of Nordic Heras.

 

 

Fra sin professionelle karriere har Morten Erikstrup en solid erfaring indenfor bygge- og byggematerialebranchen, og han har samtidig et stort kendskab til såvel branchen som Heras kernemålgruppe.

Jeg er glad for den tillid, som Heras viser mig. Jeg ser frem til at få et større ansvar for en større del af hele værdikæden og til at koble mine kompetencer til opgaven. Verden i dag stiller større krav til sikkerhed, og det skaber et stort potentiale, og der ser jeg Heras Danmark som en væsentlig spiller også i fremtiden.” – Morten Erikstrup.

I processen op til ansættelsen var der flere elementer ved Heras Danmark, der virkede tiltalende på Morten Erikstrup.

”Heras Danmark står for troværdighed og seriøsitet. Det er tydeligt, at der er et højt fagligt niveau med kompetente medarbejdere. Specielt koblingen mellem den faglige engageret viden på lokal plan og de internationale kompetencer i Heras på globalt plan gør, at jeg ser et stort potentiale.” – Morten Erikstrup.

Den bæredygtige virksomhed er hjertebarnet

For vores nye Country Manager er der særligt en sag, der efter mange år i byggebranchen ligger ham meget på sinde: Den socialt ansvarlige og bæredygtige virksomhed.

”Vi skal aflevere en verden, vi kan være bekendt og samtidig skabe et miljø, hvor medarbejderne trives og kommer hjem i samme stand, som de mødte op på arbejde. Alle vil gerne tale bæredygtighed, men vi bliver nødt til at handle, og jeg tror på, at vi skal kunne dokumentere, hvad det er vi vil, og hvad vi præcis gør. Vi skal kunne sætte ambitiøse mål og være vores samfundsansvar bevidst. Det skal ikke bare være en gratis omgang. Vi skal turde stille krav og blive mødt af krav, og Heras har en styrke og en position til at kunne levere.”

Morten Erikstrup.