Heras opkøber SER Hegn A/S

Pressemeddelelse

Heras køber den danske perimetersikringsvirksomhed SER Hegn og bliver dermed den ledende koncern inden for perimetersikring i Norden.

Heras koncernen har erhvervet den danske perimetersikringsvirksomhed SER Hegn. Dette tilføjer Danmark til Heras nordiske aktiviteter i Sverige og Norge, hvilket giver en betydelig markedsandel i regionen. Med overtagelsen af SER Hegn forventer Heras at blive den førende leverandør af perimetersikring i Norden.

Den europæiske spiller Heras og den danske SER Hegn har hidtil samarbejdet i 28 år, hvor Heras har leveret de fleste af SER Hegns produkter og materialer. Sammenlægningen af de to
virksomheder skal resultere i vækst og effektivitetsforbedringer på begge sider.

Vi er meget imponeret over medarbejderne i SER Hegn, hvor salg-, installation- og serviceorganisationen har vist sin styrke gennem flere år. Sammenlægningen af virksomhederne vil give os en klar markedsledende position i Norden og skabe et stærkt grundlag for yderligere vækst”, siger Gilles Rabot, der er administrerende direktør for Heras koncernen.

De danske aktiviteter i SER Hegn: SER Hegn A/S, Moosdorf Hegn A/S, Stentoft Hegn A/S og SER Hegn Øst ApS vil sammen med de nuværende Heras-aktiviteter i Sverige og Norge, give Heras en betydelig position i Norden. Integrationen af Heras Nordic vil blive ledet af den nuværende administrerende direktør for SER Hegn, Henrik Hallenberg Rasmussen.

Allerede i dag har vi en betydelig tilstedeværelse i Danmark med SER Hegn og i Sverige og Norge med Heras. Med sammenlægningen af virksomhederne er målet at vokse yderligere på de nordiske markeder. Samtidig kan vi udvide og udvikle vores faglige kompetencer og sikre, at vi leverer professionelle og konsistente kundeoplevelser”, siger Henrik Hallenberg Rasmussen, der er administrerende direktør for SER Hegn.

Læs hele pressemeddelelsen her