Optimal portservice og vintervedligeholdelse | Heras Eksperttips 2023

Hvordan reducerer du vintervejrets påvirkninger på din port?

Når vinteren sætter ind, er det afgørende at sikre, at porte og andre adgangsløsninger kan klare de kolde forhold.

Hos Heras tilbyder vi ekspertservice og vedligeholdelse for at holde dine porte i optimal stand i vintermånederne.

I denne artikel giver vi dig de bedste råd til hvad du selv kan gøre, for at mindske påvirkning af dine adgangsløsninger

Hvordan forebygger du bedst vinterproblemer?

Fjern sne

Om vinteren, når sneen falder, kan din port blive dækket og blokeret, hvilket kan gøre det svært at åbne og lukke porten glat. Derudover kan sneen fryse og danne is, hvilket gør det endnu sværere at få porten til at bevæge sig frit. Hvis sneen akkumuleres på og omkring porten, kan dens vægt påvirke konstruktionen og stabiliteten. Det er ikke ualmindeligt, at porte bliver beskadiget, eller at portstolper forskydes på grund af sneens tyngde. Regelmæssig fjernelse af sne og overvågning af porten er vigtig for at undgå skader og unødvendige omkostninger.

Rengør fotocellen for optimal sensorpræstation

Fotocellen er en infrarød sensor, der registrerer bevægelser og forhindrer, at mennesker eller genstande klemtes, når porten lukkes automatisk. I det øjeblik sensoren registrerer bevægelse under en lukning, sendes der en signal, så porten stopper, skifter retning og åbnes igen. Fotocellen er monteret i porten, og hvis den er dækket af snavs, is eller sne, forhindrer det sensoren i at registrere bevægelse. Ved omhyggeligt at rengøre fotocellen med en tør klud fra tid til anden kan dette undgås. For at teste om porten fungerer korrekt, kan du passere gennem den, når porten lukkes, for at se, om den infrarøde sensor fungerer.

Regelmæssig vedligeholdelse for at modvirke skader

Kulde og frost kan påvirke portens forskellige komponenter. Regelmæssig smøring og vedligeholdelse af bevægelige dele er nødvendigt for at forhindre problemer med frysning og sikre optimal funktion.

Prøv ikke at udføre vedligeholdelse selv

Hvis du er usikker på, om porten fungerer korrekt, skal du aldrig forsøge at udbedre det selv. Porten består af et elektrisk system med mange mekaniske komponenter.

En grundig inspektion af din port af en professionel tekniker er det første skridt for at forberede den til vinteren. Ved at identificere potentielle problemer på forhånd kan du undgå uventede driftsstop og dyre reparationer. Teknikeren kan vurdere portens mekaniske dele og elektronik for at sikre optimal funktion. Service og vedligeholdelse kan være vigtigt for at sikre, at en port fungerer korrekt over tid og for at opdage og løse eventuel slid eller problemer.

Vores teknikere er uddannet til at vedligeholde din port på en sikker og ansvarlig måde. Med deres erfaring og ekspertise sikrer de, at porten vil fungere korrekt og sikkert.

Har du brug for hjælp? Indsend fejl eller servicebehov nemt via helpdesk

eller ring til os på +45 7027 8080

Heras Service Helpdesk

Hvorfor vælge Heras til portservice?

Professionel inspektion af erfarne teknikere: En grundig inspektion af vores professionelle teknikere sikrer, at din port er klar til vinteren. Vi identificerer og løser potentielle problemer på forhånd for at undgå uventede driftsstop og dyre reparationer.

Serviceaftaler for en bekymringsfri hverdag: Spar tid, penge og reducer risiciene med vores skræddersyede serviceaftaler. Kontinuerlig kontrol og vedligeholdelse forlænger levetiden på din installation og giver en tryg og bekymringsfri hverdag.

Hurtig fejlmelding via formular eller telefon: Har du brug for hjælp? Indsend fejl eller servicebehov nemt via vores helpdesk eller ring til os på +45 7027 8080

Tegn en serviceaftale

Vi forstår, at kontinuitet er afgørende for din forretning. Derfor sparer du tid, penge og unødvendige risici med en serviceaftale fra Heras. Læs mere om vores servicepakker her.