Hegn

SER Hegn har et af Danmarks største udvalg af industrihegn.
Som eneforhandler af Heras i Danmark fører vi næsten alle Heras hegnsprodukter – og vi kan også tilbyde vores eget populære og økonomiske flethegn. Opsætning, reparation og vedligeholdelse af hegn over hele Danmark.

Find inspiration i nedenstående produkter og ring gerne på tlf. 7586 8296 eller send os en besked hvis du vil høre mere om de mange muligheder.

Læs også: Få hjælp til opsætning af hegn


Flethegn

Funktionalitet og holdbarhed gør SER Hegn’s eget fletværkshegn til det økonomiske valg. Vægten er lagt på funktionalitet, stabilitet og prisbevidsthed.

Klik her for at læse mere om flethegn.


Stålmåttehegn

Stålmåttehegn giver sikkerhed og er næsten umulige at forcere. Pallas og Triton stålmåttehegn har fokus på sikkerhed og stilrent design.

Klik her for at læse mere om stålmåttehegn.


Elementhegn

Det store udvalg af elementhegn fra Heras giver muligheder for alle fra store virksomheder til børneinstitutioner.

Klik her for at læse mere om elementhegn.


Mobilhegn og byggepladshegn

Mobilhegn & byggepladshegn kan bruges overalt til festivals, sportsarrangementer, byggepladser og events.

Klik her for at læse mere om vores mobilhegn på mobilhegn.dk


Strømhegn

Strømhegn fra SER Hegn er en forebyggende, aktiv og effektiv måde at beskytte din grund og værdier mod uindbudte besøgende.

Klik her for at læse mere om strømhegn.


sportshegn_heras

Sportshegn

SER Heras boldhegn og SER Heras tilskuerrækværk er unikke, fordi stålmåttehegnene er sat fast på stolperne ved hjælp af lydabsorberende montageblokke og derved skaber en meget støjsvag konstruktion.

 

Klik her for at læse mere om sportshegn.


ser_heras_grence

SER Grence baluster hegn

Grence er resultatet af en produktionsteknologi, der allerede er blevet kendt som den nye standard for fremstilling af elementhegn: ‘ Heras Stent teknologi’ – en revolutionerende ny produktionsproces der gavner både designet og miljøet.

Klik her for at læse mere om grence.


Lyddæmpende hegn

SER Hegn tilbyder et af Danmarks bedste programmer inden for støjhegn. Vi er forhandlere af NoiStop, som produceres af RockDelta, Europas førende leverandør af støj- og vibrationsdæmpning. Målinger viser, at NoiStop kan reducere lydstyrken med 9 til 12 decibel (dB). På www.noistop.dk kan man høre, hvor stor forskellen er.