Vinding Kunstgræsbane

For Vinding sportsklub har vi leveret hegn, låger og porte

For Vinding sportsklub har vi her leveret og monteret 474 l.bm gråt ekstruderet flethegn i varierende højder fra 1800 mm og op til 6000mm hvoraf de 256 l.bm er monteret på de eksisterende pæle. Samtidig er der monteret bold henter huller med en ramme af galvaniseret vinkeljern, for let og enkel adgang ud af banen efter boldene. Bold henter hullerne er monteret ca. 60 cm over terræn for at undgå at boldene har mulighed for at trille ud af banen.

For person adgangspassage er der monteret en Heracles adgangslåge med højde på 1.800 mm og gennemgangsbredde på 1.000 mm. Lågen er udstyret med Locinox Secura låsekasse inkl. 55 mm dråbeformet Bern låsecylinder og 3 tilhørende nøgler, der er forberedt til Ruko låsecylinder samt rustfrie ergonomiske håndtag. Adgangslågen leveres med sakseskinne øverst, der hindrer overklatring. Der er justerbare hængsler med gummimembran som giver en blødere gang og modstår belastninger. Lågen kan svinge 180 grader og lågerammen er udført af RHS profiler med udfyldning i lodrette balustre.

For nem adgang med maskinel til banerne har vi monteret en Heracles dobbeltfløjet svingport med en gennemgangsbredde på 4.000 mm og højde på 1.800 mm. Porten er udstyret med Locinox Secura låsekasse inkl. 55 mm Bern låsecylinder og 3 tilhørende nøgler, der er forberedt til Ruko låsecylinder samt rustfrie ergonomiske håndtag. Porten leveres med sakseskinne øverst, for at hindre overklatring. Der er justerbare hængsler med gummimembran hvilket giver en blødere gang og modstår belastninger. Der er monteret skudrigler i begge port fløje og der støbes 3 stop til disse.