Til kunde i Thisted

Hos vores kunde i Thisted har vi leveret og monteret 3 stk. varmgalvaniserede Heras Europa Heracles adgangslåger med højder på 1.800 mm og gennemgangsbredder på 1.000 mm. Lågerne er alle udstyret med Locinox Secura låsekasse inkl. 55 mm dråbeformet Bern låsecylinder. Adgangslågerne er alle leveret med sakseskinne øverst, for at hindrer overklatring og dermed øge sikkerheden. Der er monteret justerbare hængsler med gummimembran som giver en blødere gang og modstår hårde belastninger. Lågerammerne er udført af RHS profiler med udfyldning i lodrette balustre. Derudover monterede vi 1 stk. fritsvævende enkeltfløjet Faldivia svingport med en maximum gennemkørselbredde på 5.000 mm og en højde på 1.800 mm. Porten er monteret med vores patenterede bevægelses mekanik til port fløjene.

Der er monteret nødstop på indvendig side af port galgen samt monteret sikkerhedsklemlister på alle bevægelige dele iht. DIN norm 12 453. Derudover er der indbygget 1 sæt fotoceller i port stolperne og 1 sæt fotoceller bag portens åbningsradius for at optimere sikkerheden hos Hos Tican Fresh Meat A/S.

Vi udskiftede en allerede eksisterende port med en fritsvævende dobbelt fløjet Faldivia foldeport med en gennemkørselbredde på 8 meter og en højde på 1.8 meter. Foldeporten er elektrisk drevet via HGM400 motorer fremstillet til 100 % drift iht. ED klasse 1, synkron styret og kraftige knæk leds arme med Quick release.  Port stolperne er varmgalvaniseret, fuldsvejste og statisk beregnet iht. DIN Norm 1055.

Portfløjene er af ALU og med udfyldning i lodrette balustre. Åbne/lukkehastigheden er ca. 1 meter pr. sek. Der er også her monteret nødstop indvendig på port stolperne og sikkerhedslister på alle bevægelige dele iht. DIN norm 12 453. Der er monteret 2 sæt fotoceller som er indbygget i port stolper øverst og nederst for yderligere sikkerhed, samt 1 sæt fotoceller bag portens åbningsradius.
På begge sider af porten, mellem port og bygning, udskiftede vi alle de eksisterende hegn til Pallas stålmåttehegn.

Begge porte er leveret med fjernstyringsmodul med plads til 150 fjernstyringsenheder & fjernbetjeninger.