Heras hjælper Team Jumbo-Visma med sikkerhed i topklasse

Team Jumbo-Vismas nye bygning i hollandske Den Bosch rummer alle de cykler, køretøjer og det udstyr, som holdets topcyklister skal bruge for at være blandt de bedste i verden. Heras hjalp det hollandske sportsteam med at sikre deres faciliteter og samtidig bevare en åben atmosfære. 

Heras sikrede Team Jumbo-Vismas faciliteter med en 18 meter lang skydeport, bomanlæg, bæredygtigt producerede hegn samt svingporte. Dette giver Team Jumbo-Visma mulighed for at holde uønskede personer ude, opfylde strenge forsikringskrav og samtidig byde besøgende velkommen.  

Jumbo Vismas udfordring

Team Jumbo-Visma er et hollandsk topsportshold, nok bedst kendt for deres cykelhold, som vi glæder os til at følge til Tour de France til sommer. Både cyklister og skøjteløbere præsterer på topniveau og konkurrerer løbende om de mest prestigefyldte priser. Siden november 2021 har teamets hovedkvarter, det såkaldte Service Course, været i en ny bygning i Den Bosch. “Vi er utrolig stolte af det,” siger Richard Plugge, som er General Manager hos Team-Jumbo Visma. “Der er et flot kontor til at udføre vores arbejde, og vi har et smukt miljø, hvor vi kan modtage fans og besøgende. Den vigtigste del af Service Course er lageret og værkstedet. Der arbejder vi konstant på vores atleters mere end 250 cykler. Vi opbevarer også vores køretøjer og andre materialer der, indtil det næste løb.”  

Det er uvurderligt at have alle disse cykler, køretøjer og materialer samlet på et sted. “Selvfølgelig er det dyrt, men for os er værdien mere på det sportslige område: Uden alle disse ting kan vores atleter ikke præstere,” siger Plugge. “Det er derfor meget vigtigt, at alle vores ressourcer er beskyttet, og at ingen uvedkommende kan få adgang til dem. Det starter med god sikkerhed på vores område.”  

Heras’ tilgang  

For at kunne bygge afdelingen i Den Bosch søgte Team Jumbo-Visma efter forskellige samarbejdspartnere. “For den ydre sikkerhed kontaktede vi Heras”, siger Marcel Kruithof, som er Manager Service Course hos Team Jumbo-Visma. “Vi har sammen gennemgået vores ønsker grundigt på et par møder. Det var vigtigt for os, at alt var så sikkert som muligt, men at vi stadig kunne fortsætte med at udføre vores arbejde. Vi ønskede også, at fronten af bygningen skulle forblive åben, så fans og besøgende føler sig velkomne.”  

En anden vigtig ting for Team Jumbo-Visma var at sikre fem store overhead-døre, der fører ind til værkstedet. Kruithof: “Disse rulledøre giver direkte adgang til vores værksted, så ingen bare kan gå derind. Men samtidig skal værkstedet være let tilgængeligt for medarbejderne. Så Heras måtte finde en passende løsning på dette.” 

Sammen med de involverede parter ledte Heras efter den bedste måde at sikre faciliteterne på. “Forsikringsselskabet stiller alle mulige strenge krav til sikkerheden på stedet,” fortsætter Kruithof. ”Ideelt set ville de gerne have et meterhøjt hegn hele vejen rundt om området, men det ville være på bekostning af åbenheden. Heldigvis var Heras fuldt opdateret med alle forsikringskravene, så de vidste præcis, hvordan de skulle imødekomme vores ønsker og samtidig stille forsikringsselskabet tilfreds. Det resulterede hurtigt i en konkret sikkerhedsplan.” 

Løsningen 

Team Jumbo-Visma-faciliteterne er nu udstyret med svingporte, bomanlæg og bæredygtigt produceret lavt hegn på besøgssiden. En enkelt skydeport med en fri passage på cirka 18 meter beskytter overhead-dørene. Værkstedet har også indendørs sikkerhed. “Det tog et stykke tid, før skydeporten ankom,” forklarer administrerende direktør Plugge. “Heras fortalte mig, at dette er den længste skydeport, de leverer, og at den skulle komme fra Frankrig. Nu er der en imponerende port, der beskytter vores afgørende værksted og lager mod uvedkommende.” 

Både Plugge og Manager Service Course Kruithof er positive over for samarbejdet med Heras. “Vi er meget tilfredse med Heras som partner,” siger Kruithof. “Kommunikationen er behagelig og vores materialer er sikrede, hvilket er det, det handler om i sidste ende. Heras fortsætter også idé-udviklingen sammen med os. Nu hvor vi har arbejdet i bygningen i et stykke tid, ser det f.eks. ud til, at medarbejderne går andre ruter fra parkeringspladsen end dem, der er angivet på tegningen. Derfor foreslog Heras at installere yderligere gangbroer for at gøre det nemmere for vores mekanikere at få adgang til værkstedet. 

Administrerende direktør Richard Plugge tilføjer: “Vi er eksperter i cykling og skøjteløb, og vi stræber efter toppræstationer hver dag,” siger han. ”Det skal vi kunne koncentrere os fuldt ud om. Vi foretrækker derfor at samarbejde med partnere, som også har en sportsmentalitet i topklasse, og som sikrer, at vi kan holde fokus på sporten. Heras er sådan en partner. De har bevist, at de er eksperter i sikkerhed. Så vi kunne ikke ønske os en bedre partner.”

“Heras har bevist, at de er eksperter i sikkerhed. Så vi kunne ikke ønske os en bedre partner.” 

– Richard Plugge, administrerende direktør, Team Jumbo-Visma 

 

Flere oplysninger

Har du brug for rådgivning eller oplysninger til din sikkerhedsinstallation, er du velkommen til at kontakte en af vores sikringseksperter her: