Stort postsorteringscenter i Benelux, sikret af vores kollegaer i Heras

I slutningen af 2019 åbnede DHL det største og mest bæredygtige pakkesorteringscenter i Benelux. Sorteringscenteret behandler op mod en halv million pakker dagligt. Vores kollegaer i Heras, stod for sikringen af mere end 2 km område, og håndtering af trafikflow. 

 

Udfordringen

DHL åbnede det største og grønneste pakkesorteringscenter i Benelux i oktober 2019 i Zaltbommel. Sorteringscentret håndterer mere end en halv million pakker om dagen til 140 depoter og 21 DHL sorteringscentre i Benelux og andre destinationer i Europa. Byggefirmaet Hercuton udviklede bygningen efter BREEAM Excellent-kriterierne for bæredygtige bygninger. Bygningen dækker i alt 30.000 kvadratmeter og står på en grund på størrelse med femten fodboldbaner. Hercuton udnævnte Heras til at sikre omkredsen af ​​denne imponerende bygning og adskille fragt- og passagertrafik.

Tilgangen
DHLs Pakkehub Zaltbommel er udstyret til at sortere 500.000 pakker om dagen. Hastighed og effektivitet er derfor af stor betydning. Sorteringscentralen og de omkringliggende grunde er optimalt indrettet til hurtig afvikling af godstrafik. Hver dag kører hundredvis af lastbiler og varevogne ind på stedet og afleverer eller samler pakker på en af de ​​mere end 172 dockingstationer. Derudover skal adgang for personale og besøgende være sikkert adskilt fra godstrafikken. Udover dette skulle hele området sikres med mere end 2 kilometer hegn. Derfor ledte Hercuton og DHL Parcel efter en ekspert, pålidelig og engageret partner til at realisere dette
udfordrende projekt. Heras blev valgt som den bedst egnede partner.

Resultatet
Med Heras’ produkter og tjenester adskilles indgående og udgående trafik af personale, besøgende og fragt på en sikker, hurtig og effektiv måde. Dels derfor kan DHL behandle mere end en halv million pakker om dagen.

 

 

 

 

 

Løsningen

Sammen med Hercuton og DHL udarbejdede Heras en handlingsplan. Ferdi van der Linden, salgsrådgiver hos Heras: “Af hensyn til sikkerheden i hele omkredsen valgte vi vores Pallas Security. Med over to kilometer hegn har vi adskilt indgående og udgående godstrafik ved de relevante adgangspunkter for besøgende og personale. Heras installerede også flere adgangspunkter i hele omkredsen. For det første kommer trafik ind på stedet via en skydeport og skal derefter passere gennem en af ​​de seks høj-hastighedsporte ved at bruge en luftslusesikkerhedsteknik. For det andet er der ved indgangen en security lodge, som sikkerhedspersonalet kan nå via to porte. Endelig forlader den udgående godstrafik pladsen via to andre speedgates”.

”Personalet og besøgende kommer ind på grunden gennem en lukket parkeringsplads, som er lukket med skydeport og gangbro for cyklister. De kommer derefter ind på pladsen til fods via en dobbelt tæller. Heras installerede også en skydeport for at skabe yderligere sikkerhed mellem passager- og godstrafik. Endelig blev der installeret to dobbelte svingporte og en skydeport til nødstilfælde. Hercuton og DHL blev konstant holdt ajour med fremskridt, og vi arbejdede tæt sammen med andre leverandører på stedet”. DHL sorteringscenter er nu i drift. For at sikre forretningskontinuitet er Heras fortsat tæt involveret i at vedligeholde alle porte på stedet.

Heras har også leveret service- og vedligeholdelsespakke for at sikre 24/7 tilgængelighed for at løse eventuelle problemer inden for fire timer. Derudover vedligeholder de alle portens mekaniske og elektriske komponenter mindst to gange om året. På den måde er de med til at sikre, at sorteringscentralen fortsat fungerer hurtigt og effektivt. Dette gør det muligt for DHL at levere millioner af pakker til tiden.