Sikring af ind og udkørsel for virksomhed i Herlev

Sikker, hurtig og effektiv adgang for medarbejderne

Kunden havde 2 eksisterende elektriske skydeporte der ikke længere var tidssvarende. Der havde på det seneste været mange reparationer af de eksisterende porte, og da man vurderede at det ikke længere kunne betale sig at reparere portene, valgte man at skifte dem til 2 stk. Heras Delta High Speed skydeporte, samt at få opsat et Heras Pallas stålmåttehegn og pullerter i forbindelse med opsætningen.

Valget af en Delta skydeport har givet kunden en meget hurtig åbne/lukke tid i forhold til de eksisterende porte, hvilket har medført en sikker, hurtig og effektiv adgang for medarbejderne.

Portene er leveret med rød/grøn lyssignal, for at indikere åbning og lukning af porten. For beskyttelse mod påkørsel af porten, er der monteret 2 stk. faste pullerter i varmgalvaniseret stål.

“Da vores to eksisterende skydeporte i Herlev stod for udskiftning, valgte vi at kigge markedet grundigt igennem.

Vores valg faldt på 2 High Speed Delta skydeporte fra SER Hegn, da vi har tidligere gode erfaringer med Dem og deres produkter.
Vores sikringsniveau gør, at vi stiller høje krav, både til vores leverandører og deres produkter.
SER Hegn leverede en komplet løsning, der både indeholdt professionel rådgivning under hele forløbet, gode produkter og ikke mindst en god behandling efter opgaven var afsluttet,

Dette har betydet rigtig meget for os og vi vil uden tvivl vælge produkter og rådgivning fra SER Hegn igen og tøver bestemt ikke med at give dem vores anbefalinger.”