Sikkerhedsforanstaltninger udført for Siemens i Ålborg

Levering & montering af 2 stk. Elka Kolosos bomanlæg
Levering & montering af 1 stk. rotationslåge/person karrusel, type Zentra EH-120-RS
Færdiggørelse af påbegyndt opsætning af 2 stk. skydeporte
Elektrisk installation af eksisterende skydeport
Levering & montering af 2 nye bomme.

Det var en flot efterårsdag da vi i Ålborg monterede 2 stk. Kolosos Bomanlæg med en samlet spærre bredde på 24 meter. Bomhusene blev leveret i ral farve 5012 samt 9010, og blev monteret på støbt fundament til frostfri dybde. Bomarmene blev leveret med pendel støtte for at aflaste de 12 meter lange bomarme. Styringen er en almindelig printstyring der er forberedt til at der i fremtiden kan tilsluttes sikkerheds komponenter og ADK.
Bommene blev tilsluttet til fotocelle tårne som blev leveret af Siemens.

Ud over bommene blev der leveret og monteret Heras Pallas Stålmåttehegn, type SHP 6-5-6mm. Hegnet er monteret på varm galvaniserede firkant pæle, og er monteret 5-10 cm over terræn for fremtidig nem vedligehold.

Det blev aftalt at SER Hegn skulle nedtage den allerede eksisterende rotationslåge og opsætte en tidssvarende Zabag Zentra person karrusel, Zentra er fremstillet til 100 % belastning og styres af en elektromagnetisk motor. Ved aktivering drejer kransen 60 grader og stopper automatisk. Karusselen er leveret i Ø 1300mm og selve spærrerørene i Ø 42 mm. Guidesystemet er i firkantrør med en dim. på 30×20 mm. Total bredden på anlægget er 1510 mm og gennemgangshøjden er 2060 mm. Indgangs bredden er 740 mm. Rotationslågen er forberedt på hegns tilslutning i begge sider. Ved strømsvigt er indgang spærret og udgang frikoblet. Der er “time” out funktion indbygget.