Perimetersikring til transport- og logistikcenter.

SER Hegn A/S er stolte af denne omfattende perimetersikringsløsning til Alex Andersens nye logistikcenter og hovedkontor i Odense, der ikke bare beskytter området, men også sikrer effektivitet og drift.

Produkter med høj hastighed, sikrer effektivitet og drift

Alex Andersen er som Danmarks førende leverandør af logistik- og transportløsninger en vigtig aktør inden for branchen i både Danmark og resten af Europa, og tilbyder en bred vifte af produkter og ydelser indenfor transport-, lager- og distributionsløsninger.

Da Alex Andersen voksede ud af deres eksisterende rammer og byggede nyt domicil i Odense, samarbejdede SER Hegn Heras med bygherrerådgiveren for at sikre den bedst mulige løsning til virksomhedens behov. Med megen trafik og behov for høj sikkerhed var det vigtigt at tænke i adgangsløsninger, med høj hastighed. Samtidig var udfordringen den begrænsede plads, ved indkørslen.

En skræddersyet løsning

SER Hegn Heras leverede en skræddersyet løsning, der omfattede to foldeporte til både ind- og udkørsel da disse er mere pladsbesparende end skydeporte, og samtidig åbner og lukker med høj hastighed, hvilket er alfa og omega for en virksomhed som Alex Andersen.

Derudover leverede og monterede vi en manuel dobbeltfløjet svingport til brandvejen, et stk. Delta High Speed skydeport til personaleindkørslen og en adgangslåge af typen Heras Europa Heracles med sakseskinne, der forhindrer klatring over lågen.

Perimetersikringsløsningen omfattede også knap 900 meter stålmåttehegn, der med sine tætte masker, effektivt forhindrer overklatring. Derudover opsatte vi pladehegn, på baggrund af et krav fra kommunen for at undgå indkig indtil baggården, af æstetiske årsager.

Sikkerhed, drift og effektivitet i fokus.

Ved at kombinere de forskellige produkter fra SER Hegn Heras, opnåede Alex Andersen den perfekte sammensætning, der sikrer effektivitet og drift. Med foldeporte til ind- og udkørsel samt en Delta High Speed skydeport til personale indkørslen, kan trafikken flyde let og effektivt. Samtidig sikrer det tætte Pallas hegn og adgangslågen af typen Heras Europa Heracles med sakse-skinne høj sikkerhed for både ejendommen og personalet.

SER Hegn Heras har således leveret og monteret en komplet sikringsløsning til Alex Andersens logistikcenter i Odense med hegn, foldeporte, skydeporte og ganglåger, der ikke bare beskytter området, men også sikrer effektivitet og drift, så virksomheden fortsat kan arbejde mod deres mål om at optimere transport- og logistik i Danmark.

Foldeport

Interesseret i transport- og logistik?

denne side har vi samlet al relevant information, til dig der arbejder inden for, eller med, transport- og logistikbranchen. Se bl.a. de mest populære perimetersikringsprodukter til sikring af transport- eller logistikcentre, læs vores whitepaper hvor vi skitserer fem fundamentale trin til sikker og effektiv perimetersikring af et logistikområde og få en gratis konsultation med vores eksperter.