Opsætning af trappe på Østrebro København

På denne flotte solskinsdag leverede og monterede vi en samlet sikringsløsning til en kunde i Smidstrup – et skarpt og sikkert resultat, der har erstattet et gammelt, nedslidt flethegn.

I alt blev der monteret 20 lbm Heras Pallas stålmåttehegn i en højde af 1 meter. Hegnet er monteret på en fodplade som faldsikring. Denne type hegn er især populært til industrier, der ønsker en sikkerhedsafskærmning, der både er sikker og pæn i fremtoningen.

Desuden monterede vi 54 lbm flethegn med 2 rækker pigtråde i en højde af i alt 1,8 meter. Dette skulle fungere som områdesikring. Flethegnet er et trådhegn og er et klassisk sikringshegn, da det både er en funktionel og økonomisk fordelagtig løsning. Fordelen ved denne type hegn er de store masker og tykkelsen på tråden, da det gør hegnet fleksibelt og modstandsdygtigt overfor vind og vejr.

Kunden valgte en Heras Heracles dobbeltfløjet låge (1,5×5 meter) til adgangskontrol. Hos SER Hegn A/S tilbyder vi udelukkende adgangslåger i høj kvalitet. Den robuste og stilfulde Heras Heracles adgangslåge er varmgalvaniseret og kræver minimal vedligeholdelse. Fås både som manuel og automatisk.