Montage af 230 meter strømhegn

I februar 2018 udførte vi en betydningsfuld opgave ved at levere og montere et imponerende 230 meter strømhegn hos en af vores kunder. Dette projekt var en indikation på vores ekspertise inden for hegninstallation og vores forpligtelse til at imødekomme kundens behov for sikkerhed og beskyttelse.

Det 230 meter lange strømhegn blev nøje udvalgt for at opfylde kundens specifikke krav. Hegnet har en betydelig højde på 250 cm, hvilket giver en effektiv barriere for at sikre, at uautoriseret adgang blev holdt på et minimum. Denne imponerende højde sikrer også, at hegnet er en stærk afskrækningsfaktor og en effektiv beskyttelsesforanstaltning.

Projektet inkluderede også installationen af Power Fence på lågen. Power Fence er kendt for sin evne til at levere en ekstra lag af sikkerhed ved at gøre det vanskeligt for uautoriserede personer at manipulere med lågen. Dette forhindrer uønsket adgang og øger det overordnede sikkerhedsniveau i det beskyttede område.

Det elektriske hegn blev opdelt i to zoner, hvilket giver en ekstra grad af fleksibilitet og kontrol over sikkerhedsniveauet. Denne opdeling gør det muligt at tilpasse sikkerhedsforanstaltningerne efter behov, hvilket er afgørende for at beskytte specifikke områder inden for kundens ejendom.

Vores erfarne team har udført installationen med omhu og præcision, hvilket sikrer, at hegnet og dets tilbehør fungerer korrekt og leverer den ønskede sikkerhed. Hegnet blev monteret på en måde, der garanterede stabilitet og holdbarhed i mange år fremover.

Resultatet af dette projekt var en imponerende installation af et 230 meter strømhegn, der leverede den nødvendige sikkerhed og beskyttelse, som kunden havde brug for. Projektet illustrerer vores evne til at levere specialiserede sikkerhedsløsninger og tilpasse dem efter kundens behov for at opnå optimal sikkerhed og tryghed.