Holdbart boldfang til kampbane

Kalenderen siger d.28. september, vi er godt inde i efteråret – og vejret er stadig perfekt som tilskuer til udendørs kampe!

Ved kampbanen i Rødding har SER Hegn | Heras leveret og monteret et boldfang i 6 meters højde. Boldfanget er afgørende for at skabe en sikker og funktionel sportsfacilitet, og vores Heras pallas hegn i den kraftige 8-6-8mm. model, er oplagt til boldbaner.

En interessant detalje ved dette projekt, er anvendelsen af forskellige maskestørrelser. I bunden er der monteret vores standard Pallas stålmåttehegn med 50x200mm maskestørrelse og i toppen en 100x200mm. Hvorfor?

For at mindske vindmodstanden i den øverste del af hegnet, hvor der normalt vil være størst vindbelastning. En lille detalje, der bidrager til holdbarheden af projektet.

Faktisk har vi som altid flere ting, for at sikre holdbarheden af projektet.

  •  I bunden er der monteret vores standard Pallas stålmåttehegn med 50X200 mm maskestørrelse, og i toppen er der monteret Pallas stålmåttehegn med 100X200 mm maskestørrelse. Dette gør, at der er knap så meget vindmodstand i den øverste del af hegnet, hvor der normalt er størst vindbelastning.
  • Alle materialer er blevet varmgalvaniseret i HDG, hvilket garanterer langvarig beskyttelse mod elementerne.
  • For at sikre en ekstra holdbarhed har vi brugt 100×100 mm stolper med skinnemonterede popnuts til at fastgøre hegnet. Dette sikrer, at boldfanget forbliver i optimal stand og klar til at beskytte spillere og tilskuere i mange år fremover.

 

Boldhegn

Et robust og støjsvagt hegn, udviklet til stadioner & sportsanlæg.

Læs mere

Sportshegn

Indhegning af boldbaner og sportspladser.

Læs mere

Pallas

Kombinerer stramme linjer med holdbarhed, robusthed og sikkerhed.

Læs mere