Heras stålmåttehegn til Siemens Brande

Vedligeholdelsesfrit, flot og stilrent hegn, der holder til høj vindmodstand

Til en af vores kunder i Brande, har vi leveret og monteret 430 meter Heras stålmåtte hegn (8-6-8mm) med en PVC udfyldning Sencilo i højden 4060mm.

Kunden havde udfordringer med at der blev taget billeder af deres testområde fra den nærtliggende jernbane og ønskede derfor et hegn der kunne umuliggøre uautoriserede personer i at tage billeder. De ønskede samtidig et vedligeholdelsesfrit, flot og stilrent hegn, der kunne holde til de høje vindmodstande. Derfor faldt valget på det flotte og yderst holdbare stålmåttehegn med PVC udfyldning i typen Sencilo.

Stålmåtterne er monteret på pæle i dim. 140x140x5mm. De er støbt i jorden til en dybde på 2200mm i Ø650 mm. Funderingen er beregnet ud fra den høje vindbelastning der forekommer på et hegn som monteres i denne højde.

For at optimere sikkerheden i forhold til at besværliggøre undergravning af hegnet blev der endvidere monteret Pallas stålmåtter vandret i bunden af hegnet.

Vores sikringseksperter er alle vant til at lave beregninger ud fra vejr og vindforhold og vi kan derfor altid tilbyde vores kunder en god og hurtig service.