Heras Europa Pallas Adgangslåge og flethegn

I juli 2019 havde vi fornøjelsen af at arbejde med en kunde i det Midtjyske og levere en omfattende løsning, der omfattede både hegn og låger til en børnehave. Dette projekt var en vigtig del af vores engagement i at skabe sikre og funktionelle miljøer for børns udvikling og leg.

For at opfylde de specifikke behov og sikkerhedskrav i daginstitutionen leverede og monterede vi hele 219 lineære meter flethegn. Dette flethegn er kendt for sin holdbarhed og æstetiske appel, hvilket gør det ideelt til at definere grænserne for børnehavens område og skabe en sikker legeplads.

For at sikre, at adgangen til børnehaven var både sikker og praktisk, integrerede vi 4 låger med Pallas udfyldning. Disse låger opfylder de strengeste sikkerhedskrav, der er gældende for låger i daginstitutioner, og de er udstyret med børnesikrede håndtag for ekstra sikkerhed.

To af lågerne blev leveret som dobbeltfløjede låger med en imponerende gennemgangsbredde på 3 meter. Dette gør det muligt for maskiner eller større udstyr at passere gennem lågerne, hvis det nogensinde skulle blive nødvendigt. Fleksibiliteten i designet tager hensyn til fremtidige behov og sikrer, at børnehaven kan tilpasse sig ændringer over tid uden at skulle ændre på det grundlæggende hegn og lågesystem.

En anden bemærkelsesværdig egenskab ved dette projekt er, at alle pæle og låger er varmgalvaniseret. Dette giver en ekstra beskyttelse mod rust og forlænger både levetiden og holdbarheden af ​​hegn og låger, hvilket er afgørende for langvarig brug i en udendørs miljø.

Resultatet var en omfattende sikkerhedsforanstaltning, der skabte et sikkert og behageligt miljø for børnene i børnehaven. Samtidig opfyldte det projektets funktionelle og sikkerhedsmæssige krav på en imponerende måde. Vi er stolte af at have været en del af dette projekt og ser frem til at fortsætte med at bidrage til skabelsen af ​​sikre og inspirerende steder for børns udvikling og leg.