Hegn, porte og slusesystem ved specialinstitution

I Danmark, fængsler vi ikke udviklingshæmmede kriminelle. I stedet anbringes de til behandling, og de farligste anbringes her, bag det 5 meter høje hegn, og helt særlige port-sluse-system.
Hos SER Hegn står vi for levering, montering og løbende vedligehold og service af den vigtige perimetersikring. Vi er stolte af den tillid der vises vores virksomhed og kvaliteten af vores arbejde, et sted hvor sikkerheden absolut skal være i top.
Hegnet er udført i en helt særlig klatresikret kvalitet, hvilket gør det umuligt for de anbragte at kravle over hegnet, og ikke mindst at komme til skade i forsøget. Det helt specielle port-sluse-system, er udviklet således at biler og personer kan komme ud og ind, uden at der er opstår ”fri adgang/udgang”. Man venter ganske enkelt i et venteområde, til den ene port er lukket, førend den næste går op.
Specialinstitutionen er netop nu aktuel med en serie på DRTV hvor du kan følge livet, på den anden side af hegnet. Se den her: De særligt farlige: Sæson 1 | Se online her | DRTV og hør bl.a. mere om slusesystemet.