Hegn og svingporte til autoforhandler

Hos autoforhandler har vi leveret og monteret

107 l.bm. Athos balusterhegn, 1 stk. Athos dobbeltfløjet svingport samt 2 stk. Athos enkelt fløjet svingporte – alt i sort RAL 9005 for at give matriklens rammer et flot og stilrent udtryk.

Inden vi tog fat på opgaven sørgede vi for nedtagning og bortskaffelse, af de eksisterende 50 l.bm. flethegn der stod langs med cykelstien.

Vi leverede1 stk. varmgalvaniseret Heras Europa Athos dobbeltfløjet svingport med en gennemgangsbredde på 4000 mm og en højde på 2000 mm. Porten er udstyret med Locinox Secura låsekasse inkl. 55 mm Bern låsecylinder og 3 tilhørende nøgler, der er forberedt til Ruko låsecylinder samt rustfrie ergonomiske håndtag. Porten leveres med justerbare hængsler med gummimembran hvilket giver en blødere gang og modstår belastninger. Port fløjene kan svinge 180 grader. Der er monteret skudrigler i begge port fløje og der er nedstøbet 3 stop til disse. Lågerammerne er udført af RHS profiler med udfyldning i lodrette balustre. Port stolper er i dimension 100x100x4 mm, monteret i beton til frostfri dybde.

For at indhegne matriklen har vi leveret og monteret 107 l.bm. Varmgalvaniseret (NEM EN ISO 1461) Heras Athos balusterhegn. Hegnet er monteret på varmgalvaniseret (NEM EN ISO 1461) firkantpæle (60x60x2 mm) Pælene er nedstøbt i beton i frostfri dybde med center til center afstand på 2.360 mm.  Balustrene har en diameter på 25×25 mm med center til center afstand på 140 mm. Over og underlægger på elementet er i en side Convex 50x30x25 mm. Elementerne forbindes/fastgøres på pælene med ”blind connection”. Hvilket giver et yderst stilfuldt og æstetisk udtryk. Hegnet sættes 50 mm over terræn for fremtidig nem vedligehold. Færdig hegnshøjde er ca. 2.050 mm.

Som person adgang er der indsat 2 stk. varmgalvaniseret (NEM ISO 1461) Heras Europa Athos enkelt fløjet svingporte med en gennemgangsbredde på 5.000 mm og højde på 2.000 mm. Portene er udstyret med Locinox Secura låsekasse inkl. 55 mm dråbeformet Bern låsecylinder og 3 tilhørende nøgler, der er forberedt til Ruko låsecylinder samt rustfrie ergonomiske håndtag. Der er justerbare hængsler med gummimembran som giver en blødere gang og modstår belastninger. Port fløjene kan svinge 180 grader. Der er monteret skudrigler i port fløjen og der støbes 1 stop til denne ved hver port. Lågerammerne er udført af RHS profiler med udfyldning i lodrette balustre. Port stolper er i dimension 140x140x4 mm, som støbes i beton til frostfri dybde.