GaragePark tilbyder den sikreste opbevarings- og arbejdsplads i Holland, delvist takket være Heras

GaragePark har 33 garagedepoter i Holland og er i gang med at bygge mindst 12 mere. Virksomheden ledte efter en effektiv og pålidelig partner til at sikre deres depoter. GaragePark valgte Heras på grund af deres størrelse og gode service.

Heras sørger for porte og hegn til at sikre GarageParks lokaliteter. Dette giver virksomheden mulighed for at skille sig ud på sikringsmarkedet.

Udfordringen

GaragePark er den største udbyder af garagearealer i Holland. Der er nu 33 GarageParks med i alt over 4.000 opbevaringspladser. Garageboksene udlejes normalt til iværksættere og freelancere, såsom malere, tømrere og ejere af websteder. De bruger blandt andet garageboksene til opbevaring af værktøj, materialer og forsyninger. Boksene bruges også som opbevaring til eksempelvis trailere samt som arbejdsplads. Det er derfor vigtigt, at parkerne er forsvarligt sikret.

Byggeriet af nye garageparker går lynhurtigt. Boksene er bygget af præfabrikerede elementer, entreprenører arbejder efter en tæt tidsplan, og investorerne forventer, at parkerne bliver leveret til tiden. “Vi ønsker at realisere mindst tolv nye parker i det kommende år,” siger markedsføringschef John van Heijningen. “Af hensyn til parkernes sikkerhed ønskede vi en samarbejdspartner, der var i stand til at følge med i vores høje tempo, og som respekterer sine aftaler.”

Tilgangen

Efter at have samarbejdet med en anden sikkerhedspartner i en kort periode, er GaragePark tilbage hos Heras. Van Heijningen: “Vi bemærkede, at vi ikke fik den service, vi søgte fra vores tidligere partner. Hos Heras får vi den service. De er den største aktør i Holland inden for perimetersikring. De har stor gennemslagskraft og er en pålidelig partner for os i udviklingen af parker.”

Løsningen

Heras udstyrer GarageParks lokaliteter med to meter høje hegn. Foran er der balusterhegn med et passende forretningsmæssigt udseende. På siderne og bagsiden af faciliteterne er der solidt stålmåttehegn. Van Heijningen: “Hegnet er udstyret med et sikkerhedssystem for at afskrække indtrængende. Hegnet er udstyret med et anti-indbrudssystem for at afskrække og opdage ubudne gæster. Der er blevet monteret strøm-wire øverst på hegnet for at forhindre indtrængende i at klatre over det. Systemet er forbundet med et kontrolrum.” En Delta elektrisk skydelåge, der passer strømlinet til hegnet, giver kunderne adgang til faciliteterne. Til nødstilfælde har hver park også en udgangslåge med automatisk lukning, svinglågen Euro 2.

“Hegnene og lågerne fra Heras er en vigtig del af vores samlede sikkerhed,” siger Van Heijningen “Kunderne får adgang til garagen med en personlig nøglebrik. Der er også kameraer, hvis billeder overvåges af et vagtfirma. Og en lysplan giver en følelse af sikkerhed efter mørkets frembrud.

“På grund af denne omfattende kombination af sikkerhedsforanstaltninger har vi et BORG-2 sikkerhedscertifikat. Dette beviser, at vores parker er godt beskyttet mod indbrud. Det er vigtigt for vores kunder, som opbevarer værdigenstande i dem. Desuden er denne kvalifikation nogle gange en forudsætning for at kunne forsikre deres opbevaring.”

Van Heijningen og hans kolleger er meget tilfredse med samarbejdet med Heras. “Vores folk nyder altid at samarbejde med deres kontakter hos Heras. De er pålidelige og holder, hvad de lover. Heras’ størrelse betyder desuden, at de er fleksible og kan skalere op, når det er nødvendigt. De tilbyder fremragende service, som gør, at de skiller sig ud fra andre virksomheder. Vi mener, at kontinuitet er vigtigt, og derfor sigter vi efter et langsigtet partnerskab med Heras.”

Flere oplysninger

Har du brug for rådgivning eller oplysninger til din sikkerhedsinstallation, er du velkommen til at kontakte en af vores sikringseksperter her.