350 lbm hegn i forbindelse med øget grænse kontrol

I januar 2018 udførte vi en vigtig opgave ved at levere og opsætte imponerende 350 lineære meter hegn i forbindelse med øget grænsekontrol. Dette projekt var en afgørende indsats for at styrke sikkerheden og effektiviteten af ​​grænsekontrollen ved at etablere en pålidelig og beskyttende barriere mellem spor.

Leveringen og opsætningen af ​​350 lbm (lineære meter) hegn var en omfattende opgave, der krævede nøje planlægning og præcision. Dette hegn fungerede som en fysisk grænse, der markerede og sikrede områderne mellem spor, hvor grænsekontrolaktiviteter skulle udføres. Hegnet bidrog til at skabe en klar og defineret grænse, der hjalp med at opretholde orden og sikkerhed i forbindelse med grænsekontrollen.

Projektet blev udført i overensstemmelse med de gældende sikkerhedsstandarder og krav for at sikre, at det opfyldte de nødvendige standarder for beskyttelse og adgangskontrol. Leveringen og installationen af hegnet blev udført af vores erfarne team, der arbejdede hårdt for at sikre, at hegnssystemet var stabilt og holdbart.

Resultatet af dette projekt var en imponerende sikkerhedsforanstaltning, der bidrog til at styrke grænsekontrollen og opretholde orden og sikkerhed i det pågældende område. Leveringen og opsætningen af ​​350 lbm hegn demonstrerer vores evne til at levere skræddersyede sikkerhedsløsninger, der opfylder kundernes unikke krav og bidrager til at forbedre sikkerheden og effektiviteten af ​​kritiske operationer som grænsekontrol.