Heras styrker sin højsikkerhedsekspertise og serviceforretning i Tyskland med købet af BA-KRO

RHEDE, 6. maj – Heras har købt BA-KRO, en tysk specialist i installation og service af elektroniske og mekaniske højsikkerhedssystemer til kritisk infrastruktur. Købet markerer det næste skridt i det mangeårige partnerskab mellem de to virksomheder.

BA-KRO er specialist i anlægssikkerhed og implementerer komplekse sikkerhedssystemer på følsomme steder som industrikomplekser, lufthavne, fængsler og ambassader. Siden 1997 har den Berlin-baserede virksomhed beskæftiget sig med planlægning, salg, installation og vedligeholdelse af sikkerhedssystemer i hele Tyskland.

Stolthed og gensidig tillid
Heras’ overtagelse af BA-KRO markerer en ny fase i et allerede langvarigt og intensivt partnerskab. “Vi er meget stolte af at byde BA-KRO velkommen som en del af Heras,” siger Emmanuel Rigaux, CEO for Heras. “Heras og BA-KRO har arbejdet tæt sammen i mange år, så der er stor gensidig respekt og tillid. BA-KRO’s ekspertise, erfaring og omdømme vil hjælpe os med at betjene vores højsikkerhedskunder endnu bedre i hele Tyskland.”

“Heras er et anerkendt navn inden for byggepladssikkerhed,” siger Helmut Bauer, administrerende direktør for BA-KRO. “Vi ser derfor frem til, som en del af Heras, at udvide og intensivere vores tilstedeværelse på markedet for mellem- og højsikkerhed. Opkøbet af Heras giver også BA-KRO en stabil og stærk hjemmebase for fremtiden.”

Unik kombination på det tyske marked
Heras Deutschland GmbH og BA-KRO GmbH vil fortsat eksistere som to separate brands, mens BA-KRO vil operere under Heras-banneret. Matthias Kötter, administrerende direktør for Heras Tyskland og BA-KRO, siger: “Sammen skaber virksomhederne en unik og stærk kombination på det tyske marked: Heras som totalleverandør og serviceudbyder af sikkerhedsløsninger til byggepladser og BA-KRO som projektleder og installationsspecialist inden for sikkerhedsinstallationer.” “Desuden udvider Heras sit serviceområde i Tyskland betydeligt, da BA-KRO ligger i den østlige del af landet. Det gør det muligt for Heras at levere service og vedligeholdelse til kunder i hele Tyskland endnu hurtigere.”

Om Heras
Heras er en førende europæisk totalleverandør af permanente og mobile perimeterbeskyttelsesløsninger. Vi opererer fra mere end 25 lande og har mere end 1.100 eksperter ansat.

Om BA-KRO
BA – KRO GmbH er en tysk virksomhed, der opererer i hele Europa. Virksomhedens fokus er på design, distribution, installation og vedligeholdelse af systemer til beskyttelse af bygninger/ejendomme. Dette omfatter avancerede systemer til områder med høje sikkerhedskrav.

Download pressemeddelelse