Ny visuel identitet for SER Hegn

SER Hegn skifter visuel identitet og matcher Heras. DNA’en bevares.

I februar 2022, ændres de visuelle aspekter af SER Hegn A/S i Vest og SER Hegn Øst ApS med hhv. Anders Peter Christensen (vest) og Stephen Tinndahn (øst) i spidsen.

I december 2020 kunne vi fortælle at SER Hegn A/S og resten af gruppen i Danmark, var blevet opkøbt af Heras koncernen.

Det har været nogle spændende år, hvor vi i både SER Hegn Øst og Vest sammen med vores kollegaer i Moosdorf Hegn A/S og Stentoft Hegn A/S har skullet arbejde sammen på en ny måde – og samtidig agere som en international virksomhed.

I dag, d.21 februar 2022, bliver dette opkøb også et visuelt faktum for alle, både jer – vores kære samarbejdspartnere og kunder – men også internt, hvor vi vænner os til en ny visuel identitet, for første gang i 30 år.

”Det vigtige er, at det kun er indpakningen der skiftes – indholdet bevares. Vi er stadig den samme virksomhed, med de samme engagerede medarbejdere og den samme sjæl. Det er vores opgave nu og fremover, at passe på SER Hegns DNA. Vi lever på gode relationer og vil genkendes for disse, for vores værdier og for vores gode arbejde.”

Sådan fortæller Anders Peter Christensen, direktør i SER Hegn A/S.
Når Anders taler om SER Hegns DNA, så ved han hvad han taler om. For snart 30 år siden, i 1993, startede han ved SER Hegn A/S sammen med en af de nuværende montører. Anders arbejdede som montør, indtil 2008 hvor han rykkede fra marken og ind på kontoret.

”SER Hegn er bygget på gode relationer og en unik DNA. Vi vil ikke være som alle de andre.”

”At blive en del af Heras er et godt skridt for SER Hegn A/S. Heras er markedsledende i Europa og vi har derfor en stor international styrke i ryggen. Heras har altid været en stor leverandør til os – nu er vi endnu tættere på leverandøren og produktionen. Det håber vi vores kunder kan mærke” afslutter han.

Hos SER Hegn A/S glæder vi os til at fortsætte vores gode relationer og samarbejde – og vi er sikre på, at I sagtens kan genkende os. På marken, på kontoret – og på hegnet.

 

Om SER Hegn
SER Hegn er den danske markedsleder inden for perimetersikringsløsninger og er bygget på en
flad regional struktur. SER Hegn sætter kunderne først, er lagerførende i mobile og permanente
sikrings løsninger, samt driver innovation og operationel ekspertise gennem sine installations- og
serviceteams, der er placeret 4 steder i landet.

Om Heras
Heras er en af Europas førende end-to-end leverandører af permanente og mobile perimetersikringsløsninger.

Virksomheden opererer i over 24 lande og har mere end 1100 højt kvalificerede medarbejdere, der er eksperter inden for perimetersikring. Heras designer, fremstiller, installerer og servicerer midlertidige og permanente perimetersikringsløsninger til kunder på tværs af erhvervssektoren, samfundet og industrien.
Perimetersikringsløsningerne består af produkter og tjenester, herunder afgrænsning, adgangskontrol, detekteringsprodukter og integrerede systemer sammen med projektledelse, integration, installation, idriftsættelse og vedligeholdelsestjenester.

Målet er er at blive anerkendt som Europas førende perimetersikringsmærke, bevist af pålidelighed, engagement og ekspertise.
Heras blev grundlagt i 1952 og har med succes opfyldt kundernes sikkerhedsbehov i hele Europa.
Det er denne erfaring kombineret med de erfarne medarbejdere, der konstant udvikler sig, der gør det muligt for Heras at være eksperterne i perimetersikring.
www.heras.com