Heras introducerer et nyt bomsystem

Heras designer og introducerer et nyt trafikregulerende bomanlæg

Saros bomanlægget er den senest nye adgangskontrol designet af afdelingen for produktudvikling i Heras. Med lanceringen af dette trafikregulerende bomanlæg, tilbyder vi et produkt, der er velegnet til parkeringspladser og indgangskontrol ved industriområder.

Pålidelig og lang levetid

Saros bomanlæg er et elektromekanisk bomanlæg, der opererer hurtigt og effektivt. Det trafikregulerende system har påvist en lang levetid og samtidig at kunne operere upåklageligt i længere perioder ad gangen, hvilket gør den velegnet ved travle steder.

Hård vindlast

Bomanlægget har en robust indvendig ramme. Vellykkede testresultater har påvist, at bomanlægget selv i åben position kan håndtere hård vindbelastning. Resultaterne viser, at bomme op til 4 meter kan håndtere vindlast af type 3, og bomme op til 6 meter kan håndtere vindlast af type 2, siger Jonathon Broughton, produktchef i Heras. En beskyttende pulverlakering sikrer, at bomanlægget er velegnet til brug i de mest krævende eksterne miljøer.

Unikt Heras produkt

Efter en omfattende proces der indebærer forskning, undersøgelser, design, udvikling og test, blev produktet en realitet takket være Heras’ egen produktudviklingsafdeling. Det nye Saros bomanlæg er nu tilgængeligt i alle lande, Heras opererer i. Læs mere om Saros bomanlæg her

Flere oplysninger

Har du brug for rådgivning eller oplysninger til din sikkerhedsinstallation, er du velkommen til at kontakte en af vores sikringseksperter her eller ring på tlf +45 7586 8296