Undgå problemer med din port pga. sne og kulde

Endelig fik vi hvid jul igen! Sneen vender snart tilbage igen efter julen, og i ekstreme tilfælde kan dette skabe udfordringer for dine skydeporte. Hvis du oplever et problem, må du ikke forsøge at reparere det selv! Her er dog et par simple trin, du kan tage for at undgå problemer.

Test og rengør fotocellen

Fotocellen er en infrarød sensor, som opfanger bevægelse og sikrer at porten ikke lukker når mennesker eller objekter ikke bliver klemt. Sensoren sender et signal, det øjeblik der opfanges bevægelse under den automatiske lukning, når dette sker stoppes lukkemekanismen og porten åbner igen. Fotocellen er placeret i porten og er denne dækket af slud eller andet skidt, kan det forhindre sensoren i at opfange bevægelser. Du kan undgå dette ved forsigtigt at rengøre fotocellen, med en tør klud. Du kan taste at porten forsat virker korrekt, ved at gå igennem porten når den er ved at lukke. 

Hold sporet rent

Hvis din automatiske port bevæger sig i et spor, kan der opbygges snavs og skidt, hvis ikke der holdes øje med dette. Det er derfor en god idé at tjekke hyppigt for sten, grene og andet skidt. Den bedste måde at gøre dette, er at læse materialet der følger med din port eller at spørge en af vores eksperter. Brug ikke højt vandtryk eller spuler, da det kan skade porten. 

Forsøg ikke at udføre vedligehold og reperationer selv

Hvis du er i tvivl om hvorvidt din port virker korrekt, må du ikke selv forsøge at løse problemet. Porten er et elektrisk system med mange forskellige mekanisme komponenter. Vores serviceeksperter er trænet i, at vedligeholde og reparerer din port sikkert og forsvarligt. 

Fejl eller skade?

Vi er her for at hjælpe dig. Du kan udfylde kontaktformen her Kontakt anmodning – SER Hegn (ser-hegn.dk) eller ringe direkte til vores servicefolk: Kontakt – SER Hegn (ser-hegn.dk)

Serviceaftale

Lad os stå for vedligehold, tjek og eventuelle reperationer af din port. Vi sørger for at du overholder de lovpligtige servicetjek og sparer dig tiden. På den måde overholder du ikke kun gældende love og regler, men du sparer også penge og mindsker eventuelle skader ved at din port er regelmæssigt vedligeholdt. Se mere om vores serviceafdeling  Service og vedligehold – SER Hegn (ser-hegn.dk)