Støjhegn – en investering i livskvalitet

Som det kan høres i nyheder og radioaviser i disse dage, kan trafikstøj ifølge Verdenssundhedsorganisationen WHO have alvorlige konsekvenser for menneskers sundhed og trivsel. Blandt de potentielle helbredseffekter er kommunikationsbesvær, hovedpine, søvnbesvær og stress. Dette kan være særligt udbredt i storbyer, hvor trafikken er tæt, og støjen kan være overvældende.

Støjhegn

 Vi har løsningen

Hos SER Hegn | Heras erkender vi, at vi ikke kan løse alle verdens problemer. Men i dette tilfælde har vi løsningen. En effektiv løsning på dette problem er installationen af støjhegn langs veje og motorveje. Støjdæmpende hegn er designet til at absorbere eller reflektere støj og dermed reducere lydniveauet i områder med tung trafik.

 En investering i livskvalitet og sikkerhed.

Støjhegn kan også have andre fordele udover at reducere støjniveauet. Det kan også fungere som en barriere for trafikulykker og kan også give en følelse af privatliv for boliger og virksomheder i nærheden af veje. Støjhegn har altså en stor positiv effekt på beboere i områder med høj trafik og er en investering i sundhed og trivsel.

I stedet for at lade trafikken gå i stå, er en investering i støjhegn en investering i forbedret livskvalitet og en mere bæredygtig fremtid for vores byer og samfund.

Noistop Steel

Til grønne områder hvor hegnet falder ind i sine omgivelser.

Læs mere

Noistop Wood

Stærk konstruktion med solide facader i fyrretræ af bedste kvalitet.

Læs mere

Noisecare

Støjskærmen dæmper støj ved at absorbere lyd.

Læs mere

Noistop Essential

Ubegrænset designfrihed og et moderne udseende.

Læs mere