Heras er stolt officiel partner ved Jumbo-Visma

Vi er stolte af at fortælle at Heras med en 4-årig kontrakt, er officiel partner med Jumbo-Visma. Team Jumbo-Visma konkurrerer i en lang række globale events Vuelta a España, Tour de France, Giro d’Italia mm.. Hos SER Hegn|Heras, glæder vi os især til de danske etaper af Tour de France. 

Vi er stolte af at Heras er en officiel partner af skøjte- og cykelholdene ved Jumbo-Visma. Kontrakten blev underskrevet forrige januar, og gælder for nuværende i en 4-årig periode. Heras hjælper topholdet med at sikre deres nye område i den hollandske by Den Bosch. Det er her alle deres cykler, trænere og materialer som top atleterne har behov for befinder sig. Udover denne synlighed ved Jumbo Vismas egne områder, vil Heras logoet også være at finde på deres køretøjer.

Richard Plugge, General Manager Team Jumbo-Visma: “Partnerskabet med Heras er et oplagt match. Vi er eksperter i cykling, og stræber efter top performance, hver dag. For at kunne præstere på højeste niveau, kræver det at vi ikke skal tænke på ting som indbrud og tyveri. Heras giver os den frihed; de er eksperter i perimetersikring og leverer også top performance, på deres område. Derfor kunne vi ikke ønske os en bedre partner i sikkerhed.” 

Team Jumbo-Visma 

Jumbo-Visma er et hollandsk professionelt top sportshold, der præsterer på højeste niveau. 

Blandt tidligere ryttere finder man blandt andre danske Rolf Sørensen og Óscar Freire, som blev tre gange verdensmester. Af nuværende ryttere skal Jonas Vingegaard nævnes, som kørte sin første Tour de France i 2021.