Tre fakta om Heras Delta skydeporten

Delta skydeportHeras Delta skydeporten er en af de mest solgte skydeporte i Europa med mere end 70.000 monteringer og det er ikke uden grund. Porten er ikke kun kendt for sit flotte design, men også for dens sublime funktionalitet og driftssikkerhed.

Vi har mange på lager, så leveringstiden er kort. Læs tre hurtige fordele ved Heras Delta i denne artikel.

God åbningshastighed

En af de mest fremtrædende fordele ved Delta skydeporten er dens åbningshastighed på 0,5-0,25 meter i sekundet, hvilket øger sikkerheden og effektiviteten i din virksomhed. Porten er også modulopbygget, hvilket gør den let at vedligeholde, og den er sikret mod hærværk.

En skydeport, der passer til omgivelserne

Porten leveres i forskellige design udtryk, såsom Heracles, Atlas og Pegasus, og kan fås med forskellige udfyldninger og i alle RAL-farver, hvilket betyder, at den altid kan tilpasses og passe ind i sine omgivelser.

Driftsikker

Med over 70.000 eksemplarer, der er blevet installeret i de seneste 30 år, har denne pålidelige, solide og robuste skydeport bevist sin eksistensberettigelse. Det fritsvævende system garanterer en åben- og lukkebevægelse uden problemer. Fejl på grund af ophobning af snavs eller sne hører fortiden til, fordi porten fungerer uden skinne. Dette betyder brug uden bekymringer og længere holdbarhed.