4 populære produkter til transport og logistik branchen

Vi ved, at for operatører indenfor transport- og logistikområdet er hovedmålet at transportere og opbevare varer effektivt på en måde, der sparer tid og penge. Nedenfor er et bud på fire produkter, der installeres og stoles på hver dag i transport- og logistikcentre i hele Danmark og Europa:

sGate – foldeport

Heras sGate foldeporten, fåes både topstyret og “trackless”. Porten tilbyder den ideelle kombination af adgang, kontrol, sikkerhed, hastighed og pålidelighed. Derfor er den det oplagte valg til lokationer, med meget trafik til- og fra området, da den sikrer et effektivt flow men samtidig hindrer uautoriseret adgang. sGate trackless, er det oplagte valg til lokationer hvor det er vigtigt med ubegrænset åbningshøjde og er også meget velegnet til bredde åbningspassager. sGaten med topstyring er valget hvis der foreligger en specifik højdebegrænsning og/eller der er behov for fuldstændig lukning af adgangsåbningen.

Delta – skydeport

Delta er en af Europas bedst sælgende skydeporte og har vundet adskillige priser for sit exceptionelle design og sin sublime funktionalitet. Delta skydeportene leveres i mangfoldige konfigurationer – eksempelvis bredder fra 2.950 mm helt op til 9.200 mm.  Derudover leveres den i  bl.a. rå galvaniseret eller i en selvvalgt RAL farve, hvilket betyder at den altid kan passe ind i sine omgivelser. Med en åbne/lukkehastighed på op mod 0.5 meter i sekunder, er Delta skydeporten både et sikkert og pålideligt valg, men også det oplagte valg når et effektivt trafik-flow er essentielt.

Pallas – stålmåttehegn

Pallas stålmåttehegn fra HERAS har i kraft af sin stærke konstruktion tilkæmpet sig en plads blandt verdens bedste. Hegnet er yderst holdbart og dets tætte mønster sikrer, at det er næsten umuligt at kravle over. Et ekstra vigtigt kriterie, når der er tale om sikring af gods, og til områder bl.a. truet af hærværk.

 

 

Delta

Exceptionelt design og prisbelønnet for sin funktionalitet.

Læs mere

HERAS sGate

Ultimativ adgangsløsning og effektivt beskyttelse imod uautoriseret adgang.

Læs mere

Pallas

Kombinerer stramme linjer med holdbarhed, robusthed og sikkerhed.

Læs mere