Sikkerhedskultur

Sikkert miljø for dig og din kollega

Vi skaber et sikkert miljø. Det gør vi ikke kun ved at installere de sikreste løsninger til total perimeterbeskyttelse, men også ved at holde øje med alt, hvad der hører med: et sikkert og sundt arbejdsmiljø for vores kolleger og de partnere, vi arbejder sammen med.

Vores ‘nye kollega’ og dedikerede sikkerhedsmakker, Eric, vil hjælpe os med at opnå dette. Sammen med dig og Eric vil vi tænke positivt om, hvordan vi kan opnå en sikker og sund arbejdsplads. Vi vil lære af og med hinanden.

Se videoen til højre, og læs mere om programmet nedenfor.

 

Hvordan gør vi det?

Gå sikkert hjem

Alle har en vigtig rolle at spille for at nå vores fælles mål: 0 ulykker og nul arbejdsrelateret fravær. Ved at sætte sikkerheden i højsædet i alle faser af vores arbejde kan vi sammen sikre, at alle kommer sikkert hjem, når dagen er omme.

Øget information og ansvarlighed

Vores nye sikkerhedsprogram, som blev lanceret i 2024, fokuserer på at fremme en avanceret sikkerhedskultur, hvor alle bliver mere informerede og føler sig mere ansvarlige. Sikkerhedsregler og -procedurer er grundlaget for et sikkert og sundt arbejdsmiljø, men succes afhænger af, at vi anerkender deres betydning. Kun ved at lære og forbedre os sammen kan vi tage sikkerhed og sundhed til det næste niveau.

Øget bevidsthed og adfærd

Derfor er vi forpligtet til at forbedre sikkerhedsbevidstheden og -adfærden. Det starter med at være opmærksomme på hinanden og gøre sikkerhed og sundhed til et diskussionsemne: Tør vi stoppe arbejdet, når vi er i tvivl om sikkerheden? Er der plads nok til at tale om usikker eller uønsket adfærd? Rapporterer vi usikre situationer?

Et behageligt og sikkert arbejdsmiljø

Tillid, at tage ansvar og at føle sig støttet er afgørende for at gøre disse spørgsmål til genstand for diskussion. Ved at opmuntre hinanden til at identificere usikre situationer og fremme ønskværdig adfærd skaber vi et arbejdsmiljø, hvor vi hele tiden udfordrer hinanden til at forbedre arbejdsforholdene og sammen sikrer et behageligt og sikkert arbejdsmiljø.