Andre produkter

Mast til kamera eller lys

Med aflåseligt teknikhus og dinskinner indbygget Kamera/lysmaster med en højde på 7 meter, udført i varmgalvaniseret stål i dim.

Skydebomme

SER Hegn tilbyder opsætning, reparation og vedligeholdelse af Heras skydebomme over hele Danmark. Heras skydebomme er funktionelle, driftsikre og prisbelønnet for design.

Pullerter

  Pullert er en betegnelse for en rund, lav stolpe, der er ca. 1 meter høj og 10-30 cm i diameter. Pullerter placeres ofte for enden af gader, hvor køretøjer er forment adgang. Hos SER Hegn leverer vi pullerter i varmgalvaniseret stål, der kan være med til at forhindre påkørsel af bygninger og være passagehindrende.

Bomanlæg

ZABAG bomme øger sikkerhedsniveauet på en økonomisk måde og letter styringen af trafikken. Både den elektrisk drevne version, samt den håndbetjente version beskytter mod uautoriseret adgang.

Ståltrappe

SER Hegn fremstiller trapper i galvaniseret stål. Trapperne fremstilles i længder og bredder efter kundens ønske.

Cykelstativer

Opsætning og service på cykelstativer over hele Danmark. SER Hegn forhandler Mannus cykelstativer i rustfrit stål og spændende designs. Stativerne er udformet med fokus på holdbarhed og brugbarhed.

Maskinafskærmning

Opsætning og service på maskinafskærmning over hele Danmark. SERAS maskinafskærmning er en sikker og solid afskærmning for alle slags maskiner og udstyr, hvor der kræves en særlig afskærmning.